Exporteren van gebruikers

Gewijzigd op Mon, 30 May 2022 om 06:06 PM

Jouw Maatos-site kun je integreren met verschillende e-mailmarketingsystemen. De e-mailadressen en bestellingen van gebruikers worden automatisch toegevoegd aan het programma. Wil je liever zelf gebruikers en e-mailadressen exporteren? Dat kan met de volgende stappen:

1. Ga naar de Back-end van het systeem
  2. Klik op 'Winkel' -> 'Klanten'
  3. Je ziet hier het overzicht van klanten. Klik op 'Download' om de gebruikers te downloaden

Je ontvangt een CSV met de klanten en bestellingen.

exo