Exporteren van bestellingen en klanten

Gewijzigd op Wed, 27 Jul 2022 om 09:46 AM

Heb je een overzicht nodig van de bestellingen, uitgesplitst per bestelling? Bijvoorbeeld voor jouw boekhouding of btw aangifte. Met onze eenvoudige export mogelijkheid kun je dit eenvoudig zelf doen.

Let op: zie je Export (zoals genoemd bij stap 2 hieronder) niet staan? Stuur dan een e-mailtje naar support@maatos.nl, dan kunnen wij de plugin voor je activeren.

Zo maak je een export:

1. Ga naar de Achterkant van je omgeving

2. Ga naar Winkel > Export

3. Selecteer of je klanten of bestellingen wilt exporteren

4. Doorloop de andere instellingen en exporteer jouw gegevens

Je ontvangt vervolgens een CSV met daarin de gegevens. Deze CSV kun je vaak importeren in andere programma's, of bijvoorbeeld openen in Excel (hier vind je meer informatie over het importeren in Excel).

Let op: In het bestand staan persoonsgegevens, ben dus extra voorzichtig. Het is je eigen verantwoording om hier veilig en volgens de AVG-wetgeving mee om te gaan.