Een van de effectiefste manieren om jouw klanten te bereiken, is door gebruik te maken van e-mailmarketing. Door jouw e-mailservice te koppelen met Maatos kun je cursisten zich laten inschrijven op een van jouw lijsten (of automations) op basis van de cursussen of producten die ze kopen. Daarnaast kun je mooie inschrijfformulieren maken zodat bezoekers zich direct kunnen aanmelden voor jouw nieuwsbrief of jouw funnel. Wil je meteen verder met het instellen van jouw e-mailmarketing? Ga dan naar dit artikel.

Standaard e-mailmarketing integraties met Maatos:

Onze favoriet: Activecampaign (MailBlue)

ActiveCampaign is als e-mailprovider een perfecte match met Maatos. MailBlue is een "certified partner" van ActiveCampaign. Ze zijn getraind door ActiveCampaign en ze bieden deze e-mailmarketingsoftware aan, maar dan in het Nederlands. Handig dus!

ActiveCampaign is uitgebreid, maar toch makkelijk te gebruiken. Daarbij koppelt hij naadloos met Maatos. Met de basis e-mailtjes die je via ons systeem kunt sturen, kun je al veel. Maar ben je klaar voor de volgende stap, dan heb je een geautomatiseerde flow nodig. Die maak je makkelijk met ActiveCampaign. 

Er staan ook hier genoeg templates voor je klaar, en een tool waarin je gemakkelijk e-mails opmaakt. De templates van ActiveCampaign zijn ook mobile friendly, dus opmaak-technisch hoef je je geen zorgen te maken. Een ander voordeel van ActiveCampaign is dat je er een uitgebreid en overzichtelijk CRM in kunt bouwen en beheren. Ideaal voor als je flink groeit.

Andere tool?

Hoewel ActiveCampaign en Maatos het best samenwerken, ben je niet beperkt tot deze combinatie. Je kunt ook voor andere providers kiezen, maar wellicht loop je dan tegen een uitdaging aan.

Zo is formulieren maken mogelijk met Active Campaign, MailChimp, Get Response, MailerLite en Drip. Een standaard integratie tussen de afrekenpagina op Maatos en e-mailprovider kun je maken met ActiveCampaign, MailChimp, iContact, GetResponse, CampaignMonitor, SendReach, VerticalResponse, en MailerLite.

Wil je deze integraties of opties met een provider die niet in dit rijtje staat? Je moet dan ofwel zelf meer codekennis hebben, of helpen wij je (eventueel tegen betaling). Neem vooral contact met ons op via support@maatos.nl als je vragen hebt.