Factuur opnieuw naar cursist verzenden

Gewijzigd op Ma, 22 Apr om 10:57 AM

Vraagt een cursist om de factuur nogmaals toe te sturen? Zij kunnen de factuur altijd terugvinden in hun Dashboard, maar als je hem zelf wil zoeken (om zelf op te slaan) of direct te versturen kan dat op de volgende manier:

(1) Factuur opnieuw verzenden

1. Ga in de backend naar Winkel > Bestellingen

2. Zoek de bestelling waar het om gaat en vind rechts boven het blokje Verzend e-mail bestelling

3. Kies uit de dropdown de optie Bestelling afgerond en/of verzonden

4. Klik daarna op de knop Sla bestelling op & verzend e-mail

(2) Factuur downloaden
In hetzelfde scherm als hierboven uitgelegd:

(3) Factuur in Dashboard cursist

De cursist vindt de geplaatste bestellingen inclusie de factuur hier in het Dashboard: