Gegevens van een cursist bewerken

Gewijzigd op Mon, 13 Jun 2022 om 10:50 AM

Vraagt een cursist jou om de door hem/haar ingevulde gegevens aan te passen? Bijvoorbeeld omdat er een typfout gemaakt is in naam, e-mailadres of huisadres? Dan kun je dat gemakkelijk wijzigen.

1. Ga in de backend naar Gebruikers > Alle gebruikers
2. Zoek de desbetreffende gebruiker op. Let op: als er een typfout in het e-mailadres zit, typ dan ook dit foute e-mailadres in. Of zoek op voor- en achternaam

3. Beweeg met je muis naar de naam, dan verschijnen er een aantal opties. Klik op "Bewerken"

4. Pas de gegevens aan, bijvoorbeeld het e-mailadres onder Contactinformatie. Zie: