Alles over de cursusbuilder

Gewijzigd op Fri, 15 Sep 2023 om 11:35 AM

(1) Wat is de cursusbuilder?

De cursusbuilder is een tool om jouw cursus gemakkelijk online te plaatsen:

Stap voor stap ga je aan de slag met de titel, beschrijvingen, afbeeldingen, introductievideo, instellingen, prijs en natuurlijk met de hoofdstukken en lessen van jouw cursus.

(2) Nieuwe cursus aanmaken via de cursusbuilder

Hoe je een nieuwe cursus aanmaakt, lees je in dit supportartikel.

(3) Een bestaande cursus bewerken via de cursusbuilder

Hoe je een al gepubliceerde cursus bewerkt, lees je in dit supportartikel.

(4) Hoe kom je bij de cursusbuilder?

Voor de uitgebreide stappen klik je verder naar het supportartikel bij (3), hierboven.
Beknopte versie:

Optie 1: via Mijn Cursussen

Daar staan alle cursussen die jij als gebruiker hebt aangemaakt. Klik daar bij de cursus die je wil bewerken op de knop Bewerk Cursus.

Optie 2 - via de cursuspagina

Ga naar de desbetreffende cursuspagina, en klik op Bewerk Cursus. Soms staat deze als dropdown onder Meer: