Hoe ziet Maatos eruit op mobiel?

Gewijzigd op Fri, 12 Apr 2024 om 01:20 PM

Een cursus op een Maatos-site is door de cursist goed te volgen vanaf een mobiele telefoon of tablet. In onderstaande video (zonder geluid) zie je hoe een site eruit ziet op een iPhone: cursist logt in, komt in het Dashboard terecht, kan verder met cursussen die hij aangeschaft heeft, komt in de cursusomgeving en kan lessen volgen, en kan weer terug naar het Dashboard navigeren.

Maatos heeft geen app, maar zoals bovenstaande video laat zien gaat een cursus volgen op een smartphone via de browser zonder problemen!