Mijn pagina ziet er niet meer goed uit

Gewijzigd op Mon, 27 Nov 2023 om 03:42 PM

Als je met het design van een pagina aan de slag wil, druk je bovenin de balk op Bewerk met Elementor. Druk je (per ongeluk) op Pagina bewerken, dan kom je in de pagina-editor (en dus niet de pagebuilder Elementor).

In dit geval verdwijnt de opmaak en ziet de pagina er niet meer uit zoals je gewend was. Je ziet dan alleen nog maar de tekst en de media, vaak helemaal links uitgelijnd. Geen nood, dit erg eenvoudig op te lossen! Hier lees je hoe:

1. Ga naar de desbetreffende pagina
  2. Klik bovenin weer op Bewerk pagina, dan kom je opnieuw in de pagina-editor
  3. Klik nu op Bewerk met Elementor. Zie hier:

4. Je komt dan weer in de pagebuilder terecht. We moeten dit nu opslaan, maar de knop Updaten is nog niet klikbaar:

5. Verander dus iets (en verander dat eventueel meteen weer terug), want dan kun je op de knop Updaten klikken
  6. Je kunt op het oogje naast Updaten om een preview van de pagina te bekijken. Als het goed is, is de pagina nu weer zoals hij hoort.

Nog meer hulp nodig? Stuur een e-mail naar support@maatos.nl, het liefst met een screenshot erbij, zodat we direct zien wat het probleem zou kunnen zijn.