Het kan voorkomen dat een video op jouw Maatos-site niet kan worden afgespeeld. Hier vind je wat je het beste kan doen bij een foutmelding. 

Error code 102404

Als je jouw video net hebt geüpload naar onze videoserver kan het zijn dat je deze error code te zien krijgt. Dat betekent dat de video nog niet klaar is met optimaliseren. Als het goed is verdwijnt deze code vanzelf. 

Zie je deze melding 1 uur na het uploaden van de video nog steeds staan? Probeer de video dan opnieuw te uploaden. 

Werkt de video nog steeds niet nadat je het voor een tweede keer hebt geüpload? Dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan bij het exporteren/maken van het videobestand. Exporteer jouw video opnieuw via jouw videoprogramma of converteer/optimaliseer de video eerst (met bijvoorbeeld het programma Handbrake). En probeer het daarna nogmaals.

Ondervind je nog steeds problemen? Neem dan contact met ons op via support@maatos.nl, vergeet niet de videobestanden mee te sturen (via bijvoorbeeld WeTransfer), dan pakken wij het voor je op.

Permission denied

Deze melding komt door de beveiligingsinstellingen van onze videoserver. Het voorkomt dat mensen zomaar jouw video's kunnen downloaden en bekijken op andere websites. Mocht er op de video de melding "permission denied" staan, dan kan je het beste direct contact met ons opnemen, via support@maatos.nl

Zie je andere melding? Of werken jouw videos niet? Dan kun je het best contact met ons opnemen. Vermeld daarbij zoveel mogelijk informatie, dan kunnen we je het beste én het snelste helpen.