Inloggen op Maatos (beheerder) + oplossingen als inloggen niet lukt

Gewijzigd op Thu, 13 Jul 2023 om 12:56 PM

Je kunt op twee manieren inloggen op jouw Maatos-site. Na het inloggen word je automatisch doorgestuurd naar het backend dashboard. Hieronder vind je de twee manier om in te loggen.

Inloggen via /inloggen

Ga naar jouw site en navigeer naar de inlog pagina. Jouw inlog-url is de url van jouw Maatos-site met daarachter /inloggen. Bijvoorbeeld voor de Maatos-site demo.maatos.nl, is de inlog-url demo.maatos.nl/inloggen

Als het goed is ziet het de pagina er ongeveer zo uit (in plaats van het Maatos-logo, zie je jouw logo staan)

Inloggen via de header

Op elke pagina van jouw Maatos-site waar de header getoond wordt kun je inloggen. Klik op Login, er verschijnt een pop-up waar je kunt inloggen.

Deze pop-up verschijnt er als je op Login klikt:

Inlogproblemen

Mocht het niet lukken om in te loggen, probeer dan een van de onderstaande oplossingen:

1. Vraag een nieuw wachtwoord aan via "wachtwoord vergeten".

2. Verwijder jouw cookies en cache van de browser (verwijder op zijn minst de cookies van de afgelopen 7 dagen, maar het beste is om alle cookies te wissen). (Lees hier hoe je dat doet in Google Chrome).

3. Probeer in te loggen in een andere browser of via een incognitovenster.

4. Probeer in te loggen op jouw telefoon (via het mobiele netwerk, niet via de WiFi).

Mocht geen van de bovenstaande manier werken, neem dan contact met ons op via support@maatos.nl