Wachtwoord wijzigen

Gewijzigd op Thu, 14 Mar 2024 om 02:12 PM

As je het wachtwoord van je Maatos-site wil wijzigen, omdat je je wachtwoord bent vergeten, of omdat inloggen met het wachtwoord zoals je het je kunt herinneren niet meer lukt, kan je een nieuw wachtwoord instellen.

1. Ga naar je Maatos-site

2. Klik bovenin op Log in

3. In dit venster klik je op Wachtwoord vergeten?

4. Hier vul je jouw wachtwoord in en klik op de knop Herstel mijn wachtwoord

5. Je ontvangt een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord te kiezen