Welke pagina's kan ik zelf vormgeven?

Gewijzigd op Wed, 02 Aug 2023 om 11:55 AM

Een Maatos-site bestaat uit webpagina's die je kunt bewerken met de pagebuilder Elementor (1), en uit pagina's die standaard worden samengesteld op basis van informatie uit de cursussen of producten (2).


(1) Standaardpagina's

De informatie die je toevoegt aan jouw cursus wanneer je de cursusbuilder doorloopt, zoals korte en lange beschrijvingen, introductievideo's en afbeeldingen worden automatisch op de overzichtspagina (A) en de cursuspagina (B) van een specifieke cursus. Heel handig dus, want op die manier hoef je niet zelf aan de slag met het maken van een overzicht, of een dedicated page waar je cursus gekocht kan worden.


A. De overzichtspagina mijnmaatossite.nl/alle-online-cursussen.
Zie hieronder een voorbeeld van een overzichtspagina.
B. De specifieke cursuspagina's mijnmaatossite.nl/cursus/naamvancursus.

Zie hieronder een voorbeeld van een cursuspagina.


TIP: De cursuspagina kan je qua stijl niet vormgeven, maar je kunt wel bepaalde elementen verbergen. Hier lees je wat je kunt aanpassen, en hoe je dat doet.C. De Shop-pagina waarop je digitale of fysieke producten kunt verkopen. Deze pagina toont de producten die je via de backend aanmaakt en de producten die gekoppeld zijn aan je cursussen. Wij kunnen met custom code (beperkte) aanpassingen doen. Neem hiervoor contact met ons op via support@maatos.nl.


(2) Pagina's die je zelf kunt vormgeven
Pagina's zoals de Homepagina, Over ons, Contact, FAQ, etc, zijn pagina's die je met Elementor kunt designen. In dit supportartikel lees je hoe je dat doet.

Je kunt ook gemakkelijk een nieuwe pagina aanmaken en de al vormgegeven elementen van andere pagina's kopiĆ«ren en plakken. In deze video laten we je dat zien.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren