De kracht van een cursusafbeelding

Gewijzigd op Wed, 02 Aug 2023 om 10:49 AM

Een goed ontworpen afbeelding voor je cursus kan een krachtig instrument zijn om klanten aan te trekken. Het visuele aspect trekt direct de aandacht en kan veel informatie overbrengen, in één oogopslag. Met een zorgvuldig ontworpen afbeelding kun je je logo, de titel en misschien zelfs een ondertitel van je cursus presenteren, waardoor potentiële klanten meteen een indruk krijgen van wat ze kunnen verwachten. Zorg voor consistentie tussen de afbeeldingen als je meerdere cursussen hebt, voor een rustig en consistent geheel.


Voorbeelden van zorgvuldig ontworpen cursusafbeeldingen:


1. Youngworks


2. Argos Scentwork Academy


3. Nele Colle - De Opruimcoach


SEO

Afbeeldingen zijn niet alleen aantrekkelijk voor klanten, maar kunnen ook je vindbaarheid verbeteren in zoekmachines, met name in de afbeeldingenzoekresultaten. Met relevante afbeeldingen, alt-teksten en bestandsnamen vergroot je de kans dat jouw cursusmateriaal gevonden wordt. Zo bereik je een breder publiek en verhoog je de exposure van je cursus.


Hulp nodig?

Bij Maatos begrijpen we het belang van professionele en aantrekkelijke visuele elementen in je cursusmateriaal. Ons team staat klaar om jou te ondersteunen bij het maken van een opvallende afbeelding die perfect past bij de stijl van jouw website en cursus. Dit doen we zelfs helemaal gratis! Bekijk hier meer informatie: maatos.nl/services, of neem direct contact met ons op via support@maatos.nl.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren