Maatos abonnement + betaalmethode instellen

Gewijzigd op Tue, 05 Mar 2024 om 03:01 PM

Het is altijd* mogelijk om jouw Maatos-abonnement te wisselen. Je kunt dit zelf doen binnen jouw account.

(1) Welke abonnementen heeft Maatos?

Hieronder wordt een simpel overzicht getoond van de verschillende abonnementen die we hebben. Een uitgebreidere vergelijking vind je hier. Ben je er al uit? Ga dan naar stap (2).

 • Ontwikkel
  Met een Ontwikkelabonnement kun je rustig jouw omgeving opbouwen. Je kunt alles van een Basis of Premium abonnement, behalve het verkopen van jouw cursus of cursisten toevoegen. Je kunt ook nog geen eigen domein koppelen. 
 • Basis
  Met het Basis abonnement kun je snel van start en je eigen cursussen gaan verkopen! Dit kan t/m 3 cursussen, op basis van losse verkoop.
 • Basis Plus
  Met Basis Plus kun je alles uit Basis, Plus dat je gebruik kunt maken van een custom domein. De upgrade kost éénmalig €60 (excl. btw). Daarna loopt het abonnement gewoon door zoals het Basis abonnement.
 • Premium
  Met het Premium abonnement kun je t/m 15 cursussen plaatsen en krijg je een aantal extra functionaliteiten. Dit is vooral gefocust op de mogelijkheid om abonnementen en gespreid betalen aan te bieden, evenals dat je kunt gaan werken met het verkopen van live-lessen. Je kunt ook pop-ups maken.
 • Compleet
  Het Compleet abonnement maakt van jouw site een echte marketingmachine! Je krijgt een aantal extra functies, zoals custom afrekenpagina's, upsells en een affiliate marketing integratie, die jou gaan helpen bij het optimaliseren van jouw verkoop en marketing.
 • Custom
  Het Custom abonnement is op aanvraag beschikbaar. Hier kunnen we bijvoorbeeld tweetaligheid faciliteren, custom plugins en functionaliteit toevoegen en koppelingen maken die specifiek op jouw situatie van toepassing zijn.


(2) Abonnement kiezen en betaalmethode instellen

LET OP: Betaal je via automatische incasso? Na een upgrade kan je systeem tijdelijk niet bereikbaar zijn. Aan de achterkant van het systeem moeten dan namelijk handmatig instellingen gewijzigd worden. Upgrade dus het liefst onder kantoortijden, en niet in of vlak voor het weekend.

Wil je de downtime voorkomen? Stuur ons een e-mail op support@maatos.nl, dan maken wij het voor je in orde.


Klik hier om je aanvraag te doen en te ondertekenen: link.maatos.nl/incasso 1. Ga naar de achterkant van jouw Maatos-site 
 2. Ga naar Account
 3. Bij het pakket kun je het pakket wijzigen
 4. Na 1 à 2 werkdagen zullen je nieuwe functionaliteiten beschikbaar zijn (bij Premium/Compleet)


Als jouw gratis proefperiode verstreken is, kan het zijn dat je deze melding krijgt bij het inloggen. Vanuit hier kun je meteen de betaling instellen, of naar 'de account pagina' gaan (dan kom je in het scherm hierboven):


*Wisselen van Basis, Premium of Compleet naar het Ontwikkelabonnement is niet mogelijk. Het Ontwikkelabonnement is voor tijdens de ontwikkeling van jouw Maatos-site; als je live bent en klaar voor het verkopen van je cursussen, stap je over naar Basis, Premium of Compleet.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren