Het is altijd mogelijk om jouw Maatos-abonnement te upgraden naar een hoger abonnement. Je kunt dit zelf doen binnen jouw account. Het upgraden van jouw account is heel eenvoudig:

Let op! Betaal je via automatische incasso? Na een upgrade kan je systeem tijdelijk niet bereikbaar zijn. Aan de achterkant van het systeem moet dan namelijk wat veranderd worden.

Upgrade dus het liefst onder kantoortijden, en niet in het weekend.

Wil je de downtime 100% voorkomen? Stuur ons een e-mail op support@maatos.nl en wij kunnen de omgeving voor je upgraden. Je kunt dan, zonder downtime, genieten van de upgrade.

Dit is de link naar het invullen van het formulier om toestemming te geven voor de automatische incasso: link.maatos.nl/incasso

 1. Ga naar de achterkant van jouw systeem
 2. Ga naar Account
 3. Bij het pakket kun je het pakket wijzigen
 4. Na 1 à 2 werkdagen zullen je nieuwe functionaliteiten beschikbaar zijn


In deze video laten we je zien hoe je bij de instellingen voor de automatische incasso, creditcard of PayPal komt:
Welke abonnementen heeft Maatos?

Hieronder wordt een simpel overzicht getoond van de verschillende abonnementen die we hebben. Een uitgebreidere vergelijking vind je hier.

 • Ontwikkel
  Met een ontwikkel abonnement kun je rustig jouw omgeving opbouwen. Je kunt alles van een Basis of Premium abonnement, behalve het verkopen van jouw cursus of cursisten toevoegen. Je kunt ook nog geen eigen domein koppelen. 
 • Basis
  Met het Basis abonnement kun je snel van start en je eigen cursussen gaan verkopen! Dit kan tot 3 cursussen, op basis van losse verkoop. 
 • Basis Plus
  Met Basis Plus kun je alles uit Basis, Plus dat je gebruik kunt maken van een custom domein. De upgrade kost éénmalig €50 (excl. btw). Daarna loopt het abonnement gewoon door zoals het Basis abonnement. 
 • Premium
  Met het Premium abonnement krijg je een aantal extra functionaliteiten. Dit is vooral gefocust op de mogelijkheid om abonnementen en gespreid betalen aan te bieden, evenals dat je kunt gaan werken met het verkopen van live-lessen. 
 • Compleet
  Het Compleet abonnement maakt van jouw omgeving een echte marketingmachine! Je krijgt een aantal extra functies, zoals custom afrekenpagina's, upsells en een affiliate marketing integratie, die jou gaan helpen bij het optimaliseren van jouw verkoop en marketing.
 • Custom
  Het Custom pakket is op aanvraag beschikbaar. Hier kunnen we bijvoorbeeld tweetaligheid faciliteren, custom plugins en functionaliteit toevoegen en koppelingen maken die specifiek op jouw situatie van toepassing zijn.