Alles over de Opstartservice

Gewijzigd op Tue, 08 Aug 2023 om 02:59 PM


Wij geloven dat iedereen moet doen waar ze goed in zijn! Ondanks dat het maken van een Maatos-site niet moeilijk is, kan het toch zijn dat je het liever uitbesteedt. Geen tijd, kunde of inspiratie: het maakt niet uit. Ons team van ervaren experts maakt op basis van jouw huisstijl, smaak en wensen een professionele cursussite voor jouw cursussen. 


➡️ Op deze pagina vind je meer informatie over de prijzen en vraag je de Opstartservice aan.

Wanneer kan ik met de Opstartservice starten?
Je krijgt direct na het aanvragen het formulier waarin je de gegevens die we van je nodig hebben alvast kunt invullen. Je kunt hier dan alvast aan werken en de benodigde materialen verzamelen, zodat we zo efficiënt mogelijk van start kunnen gaan! 


Hoe lang duurt het voordat mijn website af is?
Dat ligt eraan hoe snel jij al je content kunt aanleveren en eventuele feedback aanlevert. Houd er rekening mee dat het volledige proces vaak 4-6 weken duurt. Zorg dus dat je ruim voordat je live wilt gaan, begint met het aanvragen en aanleveren van je materialen. Wij kunnen pas starten met de opbouw van de site zodra wij álle materialen van je hebben ontvangen. Zo zorgen we er voor dat we efficiënt kunnen werken en de prijzen toegankelijk kunnen houden.

Hoe werkt het proces van de Opstartservice?
De Opstartservice bestaat uit verschillende elementen. We leveren eerst een eerste versie aan, daarna zijn er een aantal revisie rondes en uiteindelijk heb je de volledige website. We zijn daarbij afhankelijk van jouw input.

Het proces werkt als volgt:

  1. Jij vult het startformulier zo volledig mogelijk in
  2. We plannen een videocall om je wensen te bespreken
  3. We maken een eerste versie
  4. Jij geeft feedback op de eerste versie (via e-mail)
  5. Wij verwerken de feedback en jij kunt weer feedback geven
  6. Zo heb jij binnen no time een goed werkende en professionele website!


Indien we na 3 weken na het opleveren van een versie of revisie geen feedback of antwoord ontvangen, beschouwen we de website als afgerond, tenzij samen anders overeengekomen.

Na de oplevering helpen we je zoveel mogelijk verder, via de support. Je kunt daar je vragen stellen en als er hulp nodig is bij het verwerken van wijzigingen kunnen we je daar het best helpen!

Zit er spoed achter, en wil je dat je website sneller opgeleverd wordt? Met onze spoedservice kunnen we je mogelijk sneller helpen. Neem hiervoor eerst contact met ons op via support@maatos.nl. Geef daarbij aan wat je wensen en zijn en je gewenste lanceerdatum. We zullen dan ons best doen dit mogelijk te maken. Onze spoedservice kost €299 (excl. btw) extra.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren