Popups maken

Gewijzigd op Fri, 17 Mar 2023 om 10:15 AM

Met Maatos kun je ook eenvoudig popups maken, bijvoorbeeld voor e-mailinschrijvingen of exit intents. Hier lees je hoe je dit doet.

1. Ga naar de backend van de site, en klik op Marketing > Popups.

2. Klik vervolgens op nieuwe popup toevoegen, en vul een titel in.

3. Nu kun je, als je dat wil, een template gebruiken. Als je de popup helemaal zelf wil vormgeven klik je op het kruisje rechts bovenaan. 

4. Je kunt nu, op dezelfde manier als je pagina's bouwt, de popup maken. 

5. Zorg ervoor dat je de e-mailmarketing goed koppelt (hier lees je daar meer over)

6. Als je tevreden bent met de popup, klik je op "Publiceren". Hier kun je aangeven wanneer en hoe de popup getoond wordt. 

7. In het eerste scherm zie je de condities. Hier geef je aan op welke pagina's de popup moet komen. Zo vul je dit bijvoorbeeld in als de popup alleen op de Homepagina mag verschijnen. 

8. Klik vervolgens op Next om de triggers in te stellen. Hier vul je in wanneer de popup geopend moet worden. In onderstaand voorbeeld wordt de popup getoond net nadat de pagina is geladen.

9. Klik nog een keer op Next, als je wil kun je nog extra regels toevoegen. Bijvoorbeeld dat iemand de popup maar één keer te zien krijgt. Als je ook hier tevreden mee bent, klik je op Save & close onderaan.

10. De popup staat nu live. Ga naar een incognitovenster en kijk of je de popup ziet. Komt deze niet te voorschijn? Dan is er waarschijnlijk iets niet goed ingesteld in de display settings (die we hierboven hebben besproken). Ga terug naar de popup bewerker (via Markting > Pop-ups > Bewerk met Elementor) en klik op het pijltje naast de knop Updaten. Klik daarna in het menu op display settings om deze te kunnen zien en bewerken.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren