Instellingen: betaalmethodes & facturatie

Gewijzigd op Wed, 01 Nov 2023 om 11:28 AM

Een belangrijk onderdeel van jouw Maatos-site is het goed instellen van de Winkel. Dat wil zeggen dat je de juiste betaalmethodes koppelt, facturen kunt sturen, optimaliseert op gebruiksgemak voor zowel particulieren als zakelijke klanten en je aan alle (belasting)regels voldoet.

Zaken die je in orde moet maken:

• Betaalgegevens koppelen
  • Factuurgegevens opgeven

Om betalingen te ontvangen heb je een account bij een betaalprovider nodig. Door jouw eigen account (bijvoorbeeld Mollie, lees hier meer) te koppelen ben je flexibel in jouw uitbetaalinstellingen en heb je altijd inzicht in jouw transacties.

➡️ Klik hier om gratis een Mollie-account aan te maken.

➡️ Mollie instellen? Klik hier.

In onderstaande video behandelen we onder meer:

• Hoe maak je een Mollie-account aan?
  • Hoe koppel je betaalmethodes als iDeal, BanContact, CreditCard en PayPal?
  • Testen of jouw betaalkoppeling werkt
  • Hoe werken zakelijke bestellingen?
  • Wanneer worden facturen gestuurd?
  • Welke informatie wordt op de factuur getoond en hoe pas je deze informatie aan?