Handmatig een review toevoegen

Gewijzigd op Di, 13 Aug om 10:54 AM

Het kan zijn dat een cursist of deelnemer een review voor jouw cursus of training achterlaat via een ander weg dan op Maatos zelf. In dat geval heb je ook de mogelijkheid om deze review op Maatos te plaatsen (indien je hiervoor toestemming hebt van de deelnemer uiteraard).

Je kan op deze manier handmatig een review toevoegen aan een cursus:

Let op! Het beste is om dit te doen met een account waar je geen profielfoto hebt ingesteld anders krijgt de review die je toevoegt dezelfde profielfoto als de account waarmee je de stappen hieronder uitvoert.

(1) Ga naar de backend van de site en bewerk de cursus waar het overgaat.

(2) Scroll naar beneden tot je het blokje "Reacties toevoegen" tegenkomt. Klik hier op reactie toevoegen.

(3) Je kan nu alleen de tekst van de review invullen. Plaats de reactie

(4) Om de rest van de review goed te zetten klik je nu op "Bewerken". Zie:

(5) Nu kan je de naam, email, titel en beoordeling invullen:

(6) Sla de reactie op, je kan deze nu bekijken op de pagina.