Cursist koopt cursus, maar krijgt geen toegang

Gewijzigd op Fri, 30 Sep 2022 om 10:52 AM

Het kan zijn dat een bestelling niet automatisch wordt afgerond terwijl dit wel de bedoeling is. In dat geval komt de bestelling in behandeling te staan en krijgt de cursist pas toegang tot de cursus zodra de bestelling als afgerond is gemarkeerd. De cursist koopt de cursus, wil de cursus starten, maar krijgt dan te zien dat de cursus aangeschaft moet worden.

Hier lees je hoe een bestelling automatisch wordt afgerond nadat er betaald is.

Bestelling direct laten afronden

1. Ga naar de backend en klik op "Producten" > "Alle producten"

2. Klik op het product waarvan je de bestelling direct wil laten afronden.

3. Scroll naar beneden en vink "Virtueel" en "Downloadbaar" aan. Zie:

4. Sla de wijzigingen op.

Als het goed is wordt na het betalen de bestelling direct als afgerond gemarkeerd!

De cursist die nu nog geen toegang heeft, kun je handmatig toevoegen. Hier lees je hoe je dat doet.

Bestellingen handmatig goedkeuren

Wil je eerst een bestelling goedkeuren, volg dan de volgende stappen:

1. Ga naar de backend en klik op "Producten" > "Alle producten"

2. Klik op het product waarvan je de bestelling na het betalen op in behandeling wil zetten.

3. Scroll naar beneden en vink "Virtueel" en "Downloadbaar" uit.

4. Sla de wijzigingen op.

Als het goed is wordt na het betalen de bestelling direct als afgerond gemarkeerd