Toegang verlengen voor cursist

Gewijzigd op Tue, 04 Apr 2023 om 12:56 PM

Het is mogelijk om de toegangstijd voor een cursist (of meerdere) te verlengen zodat ze de cursus langer kunnen volgen. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Stappenplan toegang verlengen

1. Ga naar de cursuspagina van de cursus waar de cursist inzit

2. Klik op de drie streepjes bij Meer en dan op Beheer

3. Zoek de cursist (of cursisten) op en vink ze aan

4. Klik onderaan op het stapeltjes symbool

5. Vul het aantal dagen in waarmee je de toegang wil verlengen

6. Klik op Verleng abonnement. Zie de illustratie hieronder:

7. Ververs de pagina. Als het goed is staat de extra toegangstijd nu onder de account van de cursist.