Eigen lettertypes (custom fonts) gebruiken

Gewijzigd op Tue, 08 Aug 2023 om 05:41 PM

Wil je voor je titels of teksten een ander lettertype gebruiken dan een van de lettertypes bij Vormgeving > Kleuren? Dan kunnen we deze als custom font toevoegen aan jouw Maatos-site. Je hebt dan een .ttf- of .otf-bestand van dit font nodig. Er zijn veel websites waar gratis, of betaalde, fonts aangeboden worden.

Stuur het lettertype (als .ttf- of .otf-bestand) per mail naar support@maatos.nl, dan maken wij het voor je in orde.