Vertalen van woorden/teksten

Gewijzigd op Tue, 26 Apr 2022 om 01:12 PM

Let op: dit artikel is alleen van toepassing als je een Custom abonnement hebt en de meertaligheid-integratie hebt. Is deze integratie interessant voor jou? Neem dan contact met ons op.

Vertalen van losse woorden en teksten

Soms vind je woorden/teksten op jouw site die je niet kan vertalen als je de pagina vertaalt. Dit zijn vaak teksten die je op de afrekenpagina ziet. Hier lees je hoe je deze kunt vertalen.

1. Ga naar de backend en klik op "Vertalen" (of WPML).

2. Klik vervolgens op "Stringvertaling".

3. Vul het woord dat je wil vertalen in bij "Zoeken naar". Zie:

4. Klik op het plusje voor de taal waar je de vertaling voor wil toevoegen.

5. Vul de vertaling in.