Aanmaken Maatos-site

Gewijzigd op Mon, 04 Mar 2024 om 07:45 PM

Tijdens het aanmaken van jouw Maatos-site vragen we om een aantal gegevens. Deze gebruiken we direct bij het aanmaken van jouw site. In dit artikel ze je de verschillende mogelijkheden.

Jouw sitenaam

Site titel

Hier vul je de titel van de nieuwe site in. Deze kun je later nog wijzigen.

URL

Dit wordt de URL waar jouw site op gevonden kan worden. Bijvoorbeeld "mijnsite.maatos.nl". Let op: deze URL is definitief en kan later niet meer gewijzigd worden.

Als je een Premium abonnement neemt (met een eigen URL, zoals 'mijnsite.nl') kun je dit later gratis binnen je account wijzigen. Heb je een Basis abonnement? Dan kan dit ook, tegen een kleine vergoeding.

Accountgegevens

De gevraagde accountgegevens gebruiken we om jouw eigen account aan te maken. Hiermee kun je inloggen binnen de Maatos-site. Dit worden de gegevens van de beheerder. Het is aan te raden om bij het e-mailadres dus het adres in te vullen van de beheerder. Je kunt later altijd nog een extra beheerder toevoegen aan het account.

Bedrijfsgegevens

Hier vul je de gegevens van het bedrijf in waarmee je naar buiten treedt. Deze gebruiken we bij o.a. het aanmaken van de footer en algemene voorwaarden. De bedrijfsgegevens kun je later altijd weer wijzigen. Het telefoonnummer wordt getoond op de site, dus vul hier een openbaar nummer in! Je kunt er ook voor kiezen deze later weg te halen.

Al met al: bijna alles is achteraf te wijzigen. De URL echter niet, behalve als je kiest voor een eigen domeinnaam.