Aanmaken Maatos-site

Gewijzigd op Ma, 8 Jul om 2:35 PM

Tijdens het aanmaken van jouw Maatos-site (via de knop Probeer gratis op maatos.nl) vragen we om een aantal gegevens. Deze gebruiken we direct bij het aanmaken van jouw site.

(1) Sitenaam

- Site titel

Hier vul je de titel van de nieuwe site in. Deze kun je later nog wijzigen. Een logische keuze is de naam van je (online) bedrijf.

- URL

Je kiest hier een naam, die vóór het domein maatos.nl wordt geplaatst. De complete url van jouw cursussite, als je bijvoorbeeld mijncursus als url kiest, wordt dan mijncursus.maatos.nl. Dit wordt de url aar de site op gevonden kan worden, deze link kun je delen met anderen.

Wil je een eigen domeinnaam gebruiken? Dat kan, lees hier meer, maar om te starten kies je eerst hier een url.

Let op 1: vul hier geen leestekens zoals punten, komma's, streepjes, etc in. Dan krijg je de volgende foutmelding:

Let op 2: deze URL is definitief en kan later niet meer gewijzigd worden (behalve door het gebruik van een eigen domeinnaam).

(2) Accountgegevens

De gevraagde accountgegevens gebruiken we om jouw eigen account aan te maken. Hiermee kun je inloggen binnen de Maatos-site. Dit worden de gegevens van jou als beheerder van de site. Het is aan te raden om bij het e-mailadres dus het adres in te vullen dat je hiervoor wil gebruiken. Je kunt later altijd nog een extra beheerder toevoegen aan het account, mocht je de site met meerdere mensen gaan delen.

(3) Bedrijfsgegevens

Hier vul je de gegevens van het bedrijf in waarmee je naar buiten treedt. Deze gebruiken we bij o.a. het aanmaken van gegevens in de footer en algemene voorwaarden. Deze bedrijfsgegevens kun je later altijd weer wijzigen. Het telefoonnummer wordt getoond op de pagina van de algemene voorwaarden. Je kunt ervoor kiezen deze later weg te halen, als je niet telefonisch bereikbaar wil zijn.