Logo, favicon, kleuren, lettertypes

Gewijzigd op Wed, 28 Feb 2024 om 03:17 PM

Vormgeving van jouw Maatos-site

1. Logo + favicon
Tijdens het aanmaken van jouw Maatos-site heb je een logo en favicon kunnen kiezen. Heb je deze stap overgeslagen of wil je een wijziging aanbrengen? Ga dan via de backend naar Vormgeving. Vergeet niet onderaan op te slaan.

2. Kleuren + lettertypes
Ook hier moet je bij Vormgeving zijn. Klik op Kleuren naast Logo:

De hoofdkleur van jouw Maatos-site bepaalt de accentkleuren van jouw website: o.a. de links en buttons (knoppen). Om voor een samenhangend geheel te zorgen raden we je aan om deze kleur in lijn te brengen met jouw huisstijl. De kleuren voor titels en teksten spreken voor zich. Hieronder zie je waar de kleuren op de cursuspagina en in de cursusomgeving o.a. terugkomen:

Eigen lettertype

Kun je jouw gewenste lettertype niet vinden in de lijst bij Vormgeving? Stuur in dat geval het lettertype (als .otf- of .ttf-bestand) per e-mail naar support@maatos.nl, dan maken wij het voor je in orde.