Video: CSS toevoegen aan jouw site

Gewijzigd op Mon, 04 Jul 2022 om 09:42 AM

Belangrijk - Dit zijn geavanceerde mogelijkheden. Aanpassingen kunnen ongewenste uitkomsten veroorzaken. Het oplossen van deze problemen kan soms veel werk zijn en valt niet binnen onze reguliere support.

Standaard heb je al veel mogelijkheden om jouw Maatos-site aan te passen. Naast alle standaard instellingen is het ook mogelijk om zelf geavanceerde aanpassing aan het uiterlijk van jouw site te doen. Deze aanpassingen kun je maken door zelf CSS aan jouw website te voegen. Heb je geen ervaring met CSS? Dan adviseren we je hier niet zelf mee aan de slag te gaan, maar iemand voor in te huren. Je kunt ons natuurlijk ook altijd vragen om bepaalde aanpassingen voor je te doen! We kunnen je dan laten weten wat dat ongeveer gaat kosten.

De Customizer openen

Je kunt CSS aan de jouw Maatos site toevoegen via de Customizer. Je kunt de Customizer eenvoudig openen door in de voorkant van jouw systeem linksboven op Customizer te klikken. Klik vervolgens op “Custom CSS” onderaan in het menu. Zie:

In de onderstaande video laten we zien hoe je deze acties in het systeem uitvoert. We behandelen onder andere:

• Hoe je aangepaste elementen (knoppen, links) kunt stijlen
  • Alle elementen va jouw website in de juiste huisstijl te brengen
  • Hoe je eigen CSS toevoegt