Toets in meerdere cursussen

Gewijzigd op Thu, 15 Jun 2023 om 01:13 PM

Heb je een toets die je in meerdere cursussen terug wil laten komen? Dan kun je in de cursusbuilder deze al gemaakte toets selecteren bij 'Selecteer een bestaande toets' (ipv 'Maak een nieuwe toets').

Vink ook de volgende instelling uit bij Cursussen > Instellingen: “Forceer toets mogelijkheid bij cursisten”. (Dit zorgt ervoor dat de toets in meer dan 1 cursus actief kan zijn.)

(Dit zorgt dat de toets in meer dan 1 cursus actief kan zijn)