Hosting van een Maatos-site

Gewijzigd op Tue, 03 Oct 2023 om 03:46 PM

(1) Webhosting
Webhosting is kort gezegd: het hebben van een draaiende (live, online) website, met daarop alle informatie, afbeeldingen en andere inhoud.

De hosting van jouw Maatos-site is inbegrepen in de abonnementsprijs. Bij Maatos gebruiken we moderne en snelle servers zodat jouw website optimaal kan presteren.

Je kunt onbeperkt materialen uploaden en toevoegen. Verder werken we met een fair-use policy om er zeker van te zijn dat we altijd een optimale snelheid van jouw omgeving kunnen faciliteren. Tot 5000 actieve maandelijkse gebruikers (cursisten die ingelogd zijn) valt alle hosting binnen jouw abonnement. Daarboven zullen we contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Zo blijf jij verzekerd van een snelle omgeving zonder beperkingen!

(2) Domeinnaamhosting
Bij Maatos kun je een eigen domeinnaam gebruiken voor je site. Deze domeinnaam kun je kopen bij een andere partij, zoals TransIP of MijnDomein. 

(3) Webmail

Als je een domeinnaam koopt, kun je daar ook webmail bij afnemen. Dit staat dus ook los van Maatos. Alleen onderdeel (1) van dit supportartikel valt onder de services van Maatos.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren