Kosten van een Maatos-site

Gewijzigd op Mon, 17 Jul 2023 om 05:25 PM

Maatos werkt op abonnementsbasis, waarvan de prijs afhangt van hoeveel cursussen je online wil plaatsen en of je daarnaast nog van extra functionaliteiten gebruik wil maken:

Het Basis abonnement kost €49 p/m (excl. btw). Hiermee kun je maximaal 3 cursussen online
Het Premium abonnement kost €99 p/m (excl. btw). Dit is tot 15 cursussen. Hierbij zit ook de mogelijkheid om cursussen in abonnementsvorm aan te bieden, en er is een boekingstool voor
Met het Compleet abonnement kun je nóg meer cursussen plaatsen en gebruikmaken van speciale funnelsoftware voor het maken van salespagina's, afrekenpagina's en bedanktpagina's. Het Compleet abonnement kost €199 per maand (excl. btw).

Voor hele specifieke wensen hebben we een Custom abonnement. In dit pakket is zo goed als alles mogelijk. Op basis van jouw wensen richten we jouw cursussite in. De prijs van het custom pakket hangt hiermee samen.

1️⃣ Klik hier om alle prijzen en features van de abonnementen te zien.

2️⃣ Lees hier ook meer over het kiezen van een abonnement.Kosten buiten het abonnement


Je kunt volledig aan de slag zonder extra kosten buiten je abonnement te maken. Als je gebruikt maakt van Mollie om betalingen te kunnen ontvangen, betaal je transactiekosten aan Mollie. Deze betaal je niet direct aan Mollie, maar worden ingehouden van het totaalbedrag dat je elke periode uitbetaald krijgt. De bedragen per betaalmethode zijn verschillend, en vind je hier.

Ook zijn kosten van externe platforms en services waar je mee koppelt niet inbegrepen, denk aan e-mailmarketingsoftware of een koppeling met Moneybird.


Extra services & diensten

Naast de abonnementskosten voor Maatos bieden wij optionele services en diensten, zoals de Opstartservice. Ook zijn kosten van externe platforms en services waar je mee koppelt niet inbegrepen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren