Maatos werkt op abonnementsbasis, waarvan de prijs afhangt van hoeveel functionaliteiten je wil hebben. Het Basis abonnement kost €49 per maand (excl. btw). Als je geavanceerde functionaliteiten wil hebben of van plan bent om veel cursussen te gaan maken kun je gebruik maken van het Premium abonnement. Dit abonnement kost €99 per maand (excl. btw). Met het Compleet abonnement kun je nóg meer cursussen plaatsen en gebruikmaken van speciale funnelsoftware voor het maken van salespagina's, afrekenpagina's en bedanktpagina's. Het Compleet abonnement kost €199 per maand (excl. btw). 

Voor hele specifieke wensen hebben we een custom pakket. In dit pakket is zo goed als alles mogelijk. Op basis van jouw wensen richten we jouw leerplatform helemaal in. De prijs van het custom pakket hangt hiermee samen.

Klik hier om alle prijzen en features van de abonnementen te zien.

Kosten buiten het abonnement

Je kunt volledig aan de slag zonder extra kosten buiten je abonnement te maken.

Als je gebruikt maakt van Mollie om betalingen te kunnen ontvangen, betaal je transactiekosten aan Mollie. Deze bedragen vind je hier. Daarnaast zijn er optionele services en diensten, zoals de opstart service. Ook zijn kosten van externe platforms en services waar je mee koppelt niet inbegrepen.