Word affiliate-partner van Maatos

Gewijzigd op Tue, 26 Apr 2022 om 03:21 PM

Waarom affiliate worden van Maatos?

Uiteraard kun je geld verdienen als affiliate van Maatos. Mocht je succesvol zijn in je verkoop, dan ontvang je doorlopend (met een maximum van 12 maanden) 30% van het abonnementsgeld dat de converterende Maatos-gebruiker aan ons betaalt.

We hanteren een cookieperiode van 30 dagen. Meer dan genoeg tijd dus om een potentiƫle klant te laten converteren.

Hoe word je affiliate van Maatos?

Om affiliate te worden van Maatos kun je naar de deze pagina gaan op onze website. Hier kun je je aanmelden (of inloggen).