Audiobestanden toevoegen

Gewijzigd op Thu, 19 May 2022 om 04:50 PM

Je kan naast video's ook audiobestanden uploaden en in jouw cursussen gebruiken. Dit kan je bijvoorbeeld doen als je gebruikmaakt van meditaties of meer een cursus in podcaststijl aanbiedt. Hier lees je hoe je audiofragmenten toevoegt.

1. Ga naar de cursus waar je een audiobestand wil toevoegen en bewerk deze

2. Ga naar de les waar je het audiofragment wil toevoegen

3. Klik in de les op "Upload video". En upload jouw audiobestand (net zoals je dat met een video zou doen). Zie:

4. Wacht even totdat het bestand is verwerkt en geoptimaliseerd is door de server.

5. Je ziet als het goed is nu jouw audio bestand staan in de les, als het goed is ziet dat er zo uit:

Tip: Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om jouw audiofile als een video te exporteren, en dan een mooie achtergrond in de video te plaatsen. Op deze manier past het mooi bij jouw cursus en zie je niet het standaard audio-icoon zoals hierboven.