Drip feed: e-mail melding bij nieuwe les

Gewijzigd op Thu, 19 May 2022 om 04:57 PM

Als je een dripfeed gebruikt, kun je instellen dat zodra er een nieuwe les beschikbaar komt er een notificatie naar de cursist wordt gestuurd. Hier lees je hoe je dat doet.

1. Ga naar de backend en klik naar Cursussen > Instellingen.

2. Klik hier vervolgens op Emails - Email Planning.

3. Vink hier aan dat de e-mail gestuurd moet worden en geef aan wanneer dit moet gebeuren. Zie:

4. Klik daarna onderaan op "Bewaar instellingen"

5. Nu kun je de inhoud van de e-mail bewerken. Klik daarvoor op "Bewerk E-mail". Zie:

6. Als het goed is wordt vanaf nu de melding gestuurd naar cursisten als er een nieuwe les openstaat.