Prijs van een cursus instellen

Gewijzigd op Fri, 10 Jun 2022 om 04:29 PM

Om jouw cursus te kunnen verkopen moeten we de cursus koppelen aan een product. De instellingen hiervoor vind je in het maak cursus scherm aan de voorkant van jouw site onder het kopje “Prijs”.

Om een product aan de cursus te koppelen klik je op stel een prijs in. De prijs is de standaard prijs (inclusief BTW) waarvoor jouw cursus wordt aangeboden. Je kunt de prijs altijd weer wijzigen.

Kortingsprijs

Wil je een kortingsprijs instellen voor de cursus vul dan ook een kortingsprijs in. Als je deze prijs invult wordt deze prijs direct de prijs van de cursus. Totdat je de kortingsprijs weghaalt of verandert.

Gratis cursus

Wil je jouw cursus gratis aanbieden? Vul dan 0 in bij de reguliere prijs, de cursus wordt dan gratis aangeboden.

Update de prijs niet goed?

Als het niet lukt om de prijs via de bewerk cursus optie aan te passen kun je dit ook via de backend doen. Volg de stappen hieronder:

1. Ga naar de backend van jouw site en klik op "Producten" > "Alle producten"

2. Klik vervolgens op het product dat aan de cursus is gekoppeld.

3. Scroll naar beneden tot je bij de product gegevens aankomt.

4. Verander hier de prijs en voeg een eventuele kortingsprijs in. Zie:

5. Scroll terug naar boven en klik op "bijwerken".