Een cursus publiceren

Gewijzigd op Fri, 10 Jun 2022 om 04:33 PM

Pas wanneer je jouw cursus daadwerkelijk publiceert wordt deze beschikbaar voor bezoekers van jouw site. Tot die tijd ben jij de enige die de cursus kunt zien.

Om een cursus te publiceren en beschikbaar te maken ga je naar het maak cursus scherm aan de voorkant van jouw site. Ga vervolgens naar het tab je “Publiceer”. Dubbel check of je tevreden bent en alles op hebt geslagen en klik vervolgens op de knop “Ga Live”.

De cursus is nu terug te vinden op jouw website. Je kunt de cursus nu terug vinden in het cursus overzicht en bezoekers van de site kunnen de cursus kopen en volgen.

Een aantal goede dingen om te checken voordat je de cursus publiceert:

Zodra de cursus gepubliceerd is kun je deze altijd nog bewerken. Het is dus altijd mogelijk om wijzigingen in de cursus aan te brengen. Hier lees je daar meer over.