Gratis les aanbieden (proefles)

Gewijzigd op Thu, 16 Jun 2022 om 03:11 PM

Om jouw bezoekers vast een indruk te geven van hoe jouw cursus eruit ziet, kun je een les (of meerdere lessen) van jouw cursus gratis maken. Deze zijn dan al voor iedereen te zien.

Op de cursuspagina ziet dat er zo uit:

Als je op een gratis les klikt, krijgt de bezoeker deze in een popup te zien. Dat ziet er zo uit:

Een les gratis maken

Volg de stappen hieronder om een les gratis te maken:

1. Ga naar de cursus aan de voorkant

2. Klik op bewerk cursus

3. Ga naar het tabje "Inhoud"

4. Bewerk de les die je gratis wil maken

5. Scroll naar beneden naar "Les Instellingen" en maak de les gratis. Zie:

6. Sla de wijzigingen op. Als het goed is, is de les nu gratis te bekijken voor elke bezoeker van de site.