"Verlopen" op de cursuspagina

Gewijzigd op Wed, 26 Jul 2023 om 04:24 PM

Op de cursuspagina is veel informatie te vinden. Onder de Koop-knop en In winkelmand-knop staat een korte opsomming van het aantal lessen, en de totale duur van de cursus. Soms wordt er ook getoond dat er een certificaat te behalen is.

Als er "Verlopen" wordt getoond naast het zandlopertje (zie hieronder), betekent dat dat er geen tijdsduur is ingevuld bij de lessen. Er zijn twee opties om dit te tackelen:

1. Je kunt per les instellen hoeveel tijd een cursist aan deze les besteedt.
2. Je kunt de totale tijdsduur en de tijdsduur per les verbergen. In dit artikel lees je hoe je dat doet.