Forum per cursus

Gewijzigd op Tue, 31 Oct 2023 om 11:30 AM

Met de forum functionaliteit kun je op jouw Maatos-site in gesprek gaan met jouw cursisten. Jullie kunnen in het forum bestanden delen, vragen stellen en discussie voeren. Het forum kun je per cursus instellen en je kunt hierin verschillende onderwerpen toevoegen.

TIP: In plaats van een forum voor een gehele cursus, raden we de mogelijkheid aan om cursisten vragen te laten stellen onder de lessen. Hier lees je daar meer over.

In de video hieronder laten we je zien:

• Hoe je een forum maakt
  • Hoe je een forum koppelt aan een les
  • Hoe je het forum bezoekt

Forum notificatie activeren

Als je ook een notificatie wil krijgen wanneer iemand een reactie plaats op jouw forum kun je hier e-mailnotificaties voor aanzetten:

1. Ga naar de backend en klik op Instellingen > Reacties.

2. Vink de optie "Stuur mij een e-mail wanneer iemand een reactie plaatst" aan, zie: