Opzeggen van jouw Maatos-abonnement

Gewijzigd op Mon, 02 Oct 2023 om 11:33 AM

(1) Lopend abonnement

Als je (zakelijke) doelstellingen wijzigen of je stopt met het geven van online cursussen, kan het zijn dat Maatos niet langer de juiste oplossing voor je is. Geen probleem! Neem contact met ons op om dit te bespreken.


Je abonnement kun je niet zelf stopzetten, dit kunnen wij voor je doen. Stuur een e-mail naar support@maatos.nl en we regelen het voor je. We horen graag waarom je jouw account wilt stopzetten. Jouw feedback helpt ons enorm om onze service te verbeteren!


Wanneer je het abonnement stopzet, verlies je ook toegang tot je Maatos-site en worden je materialen verwijderd. Zorg ervoor dat je jouw materialen tijdig op een aparte plek bewaart als je ze wilt behouden, want het verwijderen is definitief en niet terug te draaien.


(2) Proefperiode

Besluit je na de proefperiode van 30 dagen niet verder te gaan met Maatos? Dan hoef je daarvoor niets te doen. Als je geen abonnement activeert, zal je site op een gegeven moment inactief worden. In de weken erna wordt je Maatos-site, en alle gegevens die daarbij horen, verwijderd.


Mocht je niet verder gaan, mag je ons altijd laten weten met welke reden dat is. Ook hierbij geldt dat jouw feedback ons helpt om onze service te blijven verbeteren. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren