Uitloggen op Maatos

Gewijzigd op Thu, 28 Apr 2022 om 03:10 PM

Je kunt op twee manieren uitloggen op Maatos. Hieronder bespreken we ze allebei.

Uitloggen via de backend (achterkant)

Als je in de achterkant van jouw site zit, kun je uitloggen door rechtsboven op "Uitloggen" te klikken. Zie de afbeelding hieronder. Alleen beheerders kunnen op deze manier uitloggen. Instructeurs en cursisten kunnen alleen uitloggen via de voorkant.

Uitloggen via de frontend (voorkant)

Om via de voorkant van de site uit te loggen moet je eerst naar jouw profiel gaan. Hier kom je door rechtsboven in de header op jouw naam te klikken. Als je vervolgens op jouw profielpagina bent vind je onder jouw naam (en afbeelding) een uitloglink. Zie de afbeelding hieronder.