Certificaat wordt niet uitgegeven

Gewijzigd op Thu, 19 May 2022 om 04:54 PM

Je kan de cursus beoordeling op twee manieren instellen, handmatig en automatisch. Deze instelling vind je in de instellingen van een cursus. Zie:

Automatisch beoordelen

Als je de cursus automatisch beoordeelt, dan rondt het systeem de cursus automatisch af voor een cursist. In dat geval krijgen ze direct een certificaat en kunnen ze eventueel de cursus herkansen (als je dit toelaat).

Handmatig beoordelen

Als je de cursus handmatig beoordeelt, dan rondt de cursus dus niet automatisch af en krijgt de cursist dus ook nog geen certificaat. De cursus wordt nu 'ter beoordeling voorgelegd' en de cursist heeft op dit moment ook geen toegang meer tot de cursus.

Dit kan handig zijn als je de toetsen en de antwoorden van een cursist eerst nog even wil doorlopen. Om een cursus na te kijken ga je naar de Beheer sectie van de desbetreffende cursus. Zie:

Nadat je de cursus hebt goedgekeurd, krijgt de cursist het certificaat en kunnen ze weer in de cursus.