Bijlage/download aan een les toevoegen

Gewijzigd op Tue, 03 Oct 2023 om 12:16 PM

Aan een les kun je een bijlage toevoegen: deze kunnen de cursisten vervolgens eenvoudig downloaden en bekijken. Erg handig als je jouw slides wil delen of om bijvoorbeeld oefenbestanden of opdrachten beschikbaar te maken. Zo ziet het eruit voor een PDF of een afbeelding (dit komt onderaan de les te staan):

Een bijlage aan een les toevoegen

A) Klik hier voor uitleg over het aanmaken van een nieuwe cursus

B) Klik hier voor uitleg over het bewerken van een bestaande cursus

1. Ga naar de cursus (zie artikel A of B hierboven)

2. Bewerk de cursus

3. Ga naar Inhoud

4. Voeg een les toe, of bewerk direct een bestaande les waarin jouw video moet komen door op het potloodje te klikken:

5. Scroll in de les naar beneden, Instellingen en klik op Voeg bijlagen toe

5. Upload een bestand of kies er een uit de mediabibliotheek

6. Klik op Opslaan om op te slaan
7. Klik op Sluit om de les te sluiten

8. Nu ben je terug in de Inhoud, vergeet niet onderaan op Bewaar inhoud te klikken om de wijzigingen in de lessen ook weer aan de cursus te koppelen