Meerdere video's tegelijk uploaden (bulk)

Gewijzigd op Mon, 23 Oct 2023 om 12:27 PM

Wij kunnen je helpen met het bulk uploaden van video's. Afhankelijk van het aantal video's, kunnen we dit als onderdeel van onze support doen, anders hanteren wij een uurtarief van €60 (excl. btw).

We kunnen deze video's direct voor je in de les plaatsen, of jou uitleggen hoe je met html-codes de video's kunt plaatsen. Er is veel mogelijk, zo vinden we een manier die voor jou werkbaar is.

Neem een kijkje op onze Services-pagina om te zien wat wij voor je uit handen kunnen nemen, zodat jij meer tijd overhoudt voor andere dingen!