Cursus binnenkort beschikbaar maken

Gewijzigd op Do, 11 Jul om 3:14 PM

Wil je je cursus al wel tonen in het cursusoverzicht, en mogen ze de cursuspagina al bekijken, maar nog niet aanschaffen? Stel dan in dat de cursus 'binnenkort beschikbaar' is.

Ga naar de backend > Cursussen > Instellingen en scroll naar het kopje Cursus prijs instellingen. Vink daar deze functie aan:

Ga daarna naar de desbetreffende cursuspagina, en ga naar de cursusbuilder. Onder het tabje Prijs vind je nu 'Binnenkort Beschikbaar Modus'. Zet die op Show om te activeren: